diumenge, 25 de novembre del 2012

Una ajuda per superar el por al dentista




El Col·legi d`Odontòlegs i Estomatòlegs de Madrid han proposat treure la por a aquelles persones que els fa pànic anar al dentista , una fòbia  que fa que de vegades la gent evita les visites a l`odontòleg.
Per això el Col·legi d`Odontòlegs i Estomatòlegs realitzarà el primer curs en aquesta matèria " En el nostre dia a dia ens trobem molts pacients que tenen fòbia , cosa  que interfereix en l`atenciò al pacient i al llarg del temps tambè en la salut bucodental , perquè són bastantes persones a les quals les costa fer les seves revisions habituals ".
Els Odontòlegs diuen que volen ajudar a superar aquestes barreres per millorar l`atenció al pacient en fer la revisió anual com la millor manera de prevenir problemes més greus.
Com ajudar a controlar la fòbia al dentista
La por al dentista és molt comú i genera en les persones que pateixen alts nivells d`ansietat , que els porta a abandonar els seus hàbits preventius,ja anar al dentista només quan tenen dolor o els problemes bucodentals són estrems.Per això, cal de tots aprenguem disminuir la por i així poder consolidar els nostres hàbits de salut.
Hi ha eines que poden ajudar a la persona,per controlar aquesta fòbia , a relaxar-se i a millorar la seva actitud al dentista.Durant el curs se treballarà diferents tècniques de autodirecció, relaxació , control atencional i de pensament amb els assistents.

Noticia Original

Noticies Relacionades
1.
2.
Video:

1 comentari:

  1. Em sembla molt interessant perquè també hem de pensar en les persones que els hi fan temor anar al dentista i per això tenen la boca malament!

    ResponElimina