diumenge, 25 de novembre del 2012

El sistema imunitari ajuda a regular el pes corporal


Sempre han estat moltes les diferències de pes entre les persones.

Ara s’ha identificat una substància del sistema immune que influeix en el moment de digerir els aliments, amb la sensació de gana i amb la sacietat.

Tot això fa que una persona pugui estar més grassa que qualsevol altra. Equips d’investigació  volen trobar una manera que ho pugui evitar.

L’equip d’Erick Schéle de la Universitat de Gotemburg, en les seves investigacions han pogut comprovar que la “interleucina-6”, no només serveix per lluitar contra les infeccions, sinó que també serveix per disminuir el pes corporal.

L’equip també ha pogut identificar els tipus de cèl.lules cerebrals que actuen en la interleucina-6. El resultat ha estat que aquesta 6, augmenta els nivells de substàncies en el cervell que provoca la pèrdua de pes. Això implica que la gent que tingui molt alts aquests nivells, estaran més prims.

També s’ha comprovat que les persones en general, que tenen els nivells més baixos, durant qualsevol infecció, aquests nivells pugen considerablement. Així quan estem malalts ens solem aprimar.

Tot i que no és segur com actua la interleucina-6, sí que se sap que les persones que produeixen molta al seu cervell, estan predisposades a no ser obeses.

Noticia original

Noticies relacionades:
Noticia 1
Noticia 2

Video:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada