diumenge, 25 de novembre del 2012

Reduir la inflamació a la gent gran en sobrepés


Suplements d'àcids grassos omega-3 poden reduir l'nflamació en persones sanes, de madura edad, però amb problemes de sobrepès, això ha mostrat la Universitat Estatal d'Ohio. Els resultats dels estudis diuen que l'us regular d'aquests suplements podrien ajudar a prevenir o a fer de tractament de certes enfermetats.

Quatre mesos de tractament amb suplements d'omega-3 van suposar la disminució en més d'un 10% els nivells en sang d'una proteïna que hi té a veure la presència d'inflamació.
La inflamació crònica está relacionada amb algunes enfermetats com la diabetis tipus 2 o l'Alzheimer.

Els participants en un estudi van menjar als seu suplements 2,5g o 1,25g d'àcids grassos poliinssaturats omega-3 actius, considerats “grassa bona” si són consumits en cantitas adecuades.

A l'estudi hi van figurar 138 adults que tenien una bona salut però patien obesitat o sobrepès.
La mija d'edat d'aquestes persones era de 51 anys.

Aquest a sigut el primer estudi el qual mostra que consumir suplements d'omega-3 es bo per a disminuir la inflació a persones sanes però en alguns quilos de més.


NOTÍCIA ORIGINAL:

NOTÍCIES RELACIONADES:
http://www.eltiempo.com/archivo/documento/MAM-3101678

http://www.lmneuquen.com.ar/noticias/2012/9/25/claves-para-combatir-el-sobrepeso-infantil_163397

VIDEO RELACIONAT:

1 comentari:

  1. És molt interessant saber que amb suplements d'omega 3 podem combatir la obesitat, i si l'estudi el van fer a 138 adults i els va funcionar, vol dir que més endavant es podria intentar combatir el sobrepès.

    ResponElimina