El 1955, el jueu Albert Enstein va morir i el seu cervell va ser preservat en secret durant molts d’anys, per a averiguar què el va fer un dels genis més grans del segle XX. Un estudi de la Universitat Estatal de Florida, realitzat amb l’observació de l’escorça cerebral d’ Enstein, ha descobert unes característiques diferent als demés cervells que el feien diferent a les demés persones, aquesta diferencia és la clau de les seves capacitats connotatives.
L’equip de Dean Falk, per primera vegada ha descrit a la revista Brain l’escorça cerebral d’Enstein a partir de la examinació de catorze fotografies que s’han descobert recentment. El cervell del físic va ser comparat amb 85 cervells de persones normals i gràcies a aquestes comparacions s’han pogut extreure les característiques que semblaven inusuals.
Falk ha afirmat que les parts inusuals del cervell eren el prefrontal, el sistema somat sensorial, el còrtex motor primari i les escorces parietal, temporal i occipital, ja que eren extraordinàries. Aquestes diferencies poden haver sigut les que proporcionaven les bases neurològiques de les seves habilitats viso espacials.
El seu cervell va ser recuperat i fotografiat des de diversos angles amb el permís de la seva família. Es va seccionar en 240 blocs dels que es van preparar talls histològics. La majoria de les fotografies, dels blocs i de les diapositives es van perdre de vista del públic durant més de 55 anys. Els investigadors van utilitzar catorze fotografies que actualment estan en mans del Museu Nacional de Salut i Medicina als EUA.
La ultima investigació realitzada, va publicar el full de ruta per al cervell per a il•lustrar la ubicació dins del cervell dels 240 blocs, la qual cosa proporciona una clau per a localitzar els histològics dins del cervell.
Noticies relacionades:
- Primera:
- Segona:
Noticia original:
Vídeo:
Interessant alhora que aterrador la gent normal no guarda un cervell durant més de 60 anys!!
ResponElimina