divendres, 11 de gener del 2013

La possible causa biològica de l'homosexualitat

La pregunta de si l'homosexualitat té  factors biològics ha protagonitzat bastants debats climatitzats a l'àmbit científic.
Un grup de treball a l'Institut Nacional per a la síntesi de matemàtic i biològics (NIMBioS), amb seu a la Universitat de Tennessee a Knoxville, Estats Units, creu haver trobat un camí que pot portar a descobrir el misteri de l'homosexualitat. La pista ha trobat en l'Epigenètica.
Epigenètica és l'estudi dels canvis en l'expressió dels gens, si no es produeixen canvis en les seqüències d'ADN.
Sergey Gavrilets, de l'equip de Institut abans esmentats, es va aprofitar d'experiments amb models matemàtics i va córrer amb el resultat de que la transmissió de marques epigenètiques específiques de cada sexe pot tenir paral•lelismes amb l'homosexualitat.
D'acord amb les conclusions de l'estudi,les marques  epigenètiques  especifiques de cada sexe, les  quals són "borrades" i, per tant, en general no es transmeten entre generacions, pot promoure l'homosexualitat, quan  s’escapen  en supressió i es transmeten de pares a filla o mare a fill.
Les marques epigenètiques constitueixen una capa addicional de informació juntament als nostres gens que regula l'expressió d'aquests. Encara que els gens, contenen les instruccions, les marques epigenètiquess dirigeixen  com aquestes instruccions es duen a terme. En general, les marques epigenètiques són produides  novament en cada generació, però evidències recents demostren que es vegades es transmeten a la generació següent.
Les marques epigenètiques especifiques de  cada sexe i produït en una etapa primerenca del desenvolupament fetal protegeixen a  cada sexe de la variació natural notable en la testosterona que es produeix durant el posterior desenvolupament del fetus.
Els investigadors van trobar que quan es transmeten marques específiques epigenètiques del sexe a una altra generació pot aparèixer homosexualitat en la descendencia de sexe oposat.

Noticia Original:

Noticies realcionades:
-Aspectes mèdics de la homosexualitat
-Més información sobre la homosexualitat

Video:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada