dissabte, 12 de gener del 2013

Virus canins eficaços per a vacunes


Un equip de la Universitat de Georgia (Estats Units), ha estat treballant amb un virus caní, el virus PIV5 , i s’ha vist que es pot utilitzar com a vehicle més eficaç per a tot tipus de patògens els quals són difícils de vacunar. Com ara contra la grip aviar, la malària o inclús la SIDA.
Aquest virus resulta inofensiu per als humans ja que el nostre sistema immunitari és capaç de detectar-ho i destruir-ho. Per això, al introduir antígens de altres virus a aquest, pot permetre crear anticossos que protegiran el nostre cos contra infeccions futures.
Utilitzar un virus per a crear altres vacunes no és nou, ja que ja s’ha donat més casos, els quals han xocat amb greus problemes.
 En alguns d’aquests casos, és que si l’individu ja posseeix una immunitat contra el virus, és poc probable que la vacunes actuen, ja que es destruïda pel sistema immunitari.
 Però en aquest cas, aquest grup d’investigadors ha demostrat que la immunitat al PIV5 no limita la seva eficàcia per molt que hi hagi anticossos contra ell (tant amb animals com amb humans).







Video:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada