dimecres, 9 de gener del 2013

el cervell sap quan tindrem sexe i quan ens engreixarem


Segons un estudi realitzat amb una nova tècnica de ressonància magnètica funcional mitjançant la qual el cervell reacciona a certs estímuls que poden predir comportaments d'un individu en els següents sis mesos. El cervell d'una persona pot ajudar a saber si en els pròxims mesos engreixarà o si tindrà una vida sexual activa.

Els psicòlegs d'aquesta investigació, dirigida per Kathryn Donem, del Dartmouth College, van observar el cervell d'un grup d'universitàries mentre estaven concentrades en observar fotografies de diferents tipus (animals, escenaris naturals, menjar irresistible i fins i tot fotos de persones de l'altre sexe).

Els investigadors van estudiar les reaccions d'una regió neuronal implicada en les sensacions de desig, depressió i gratificació i van concloure que si el cervell de les voluntàries reaccionava intensament quan veien menjar, la probabilitat d'engreixar en els següents mesos era alta.

Es van adonar que el cervell repetia el mateix comportament davant les fotos de diversos subjectes masculins atractius, de manera que van estimar un augment del desig i de l'activitat sexual de les joves en els pròxims mesos .


Noticies Relacionades:

1, 2

Video:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada