dimecres, 9 de gener del 2013

No sempre el sobrepès es dolent


En totes les investigacions es van estudiar les categories de l'índex de massa corporal (IMC) acceptades per l'Organització Mundial de la Salut (OMS), el Cor Nacional dels Estats Units, l'organització els Pulmons i la Blood Institute. Totes elles, van considerar que un pes normal té un IMC d'entre 18,5 i 24,9, sobrepès d'entre 25 i 29,9, i obesitat quan és major de 30.

Les persones amb sobrepès tenen un risc de mort un sis per cent menor que aquelles que tenen un "pes normal", segons ha mostrat un informe, publicat al 'Journal of the American Medical Association', que ha analitzat 100 estudis que han analitzat a unes tres milions de persones.

Els experts han mostrat que les diferents investigacions relacionen l'obesitat amb un risc 18% major de mort en comparació amb un pes normal, encara que han assenyalat que les persones amb sobrepès tenen un 6% menys de risc de morir. Però, l'estudi no s'ha mostrat per què sembla que hi ha una relació entre l'excés de pes o obesitat lleugera i un menor risc de mort.

L'autora i científics principals dels Centres d'Estats Units per al Control i Prevenció de Malalties en Hyattsville, Maryland, Katherine Flegal ha comentat que no tenen dades per examinar els mecanismes filosòfigs, expliquen que la seva contribucio no era més que resumir el que altres articles estan demostrant.

Noticia Original

Noticies Relacionades

1, 2

Video:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada