diumenge, 13 de gener del 2013

Els ulls marrons inspiren més confiança que els blaus


Un estudi de la universitat Charles de Praga, va publicar a la revista Plos One  el següent: els ulls marrons inspiren més confiança  a la gent que els ulls blaus, excepte si els ulls blaus són d’una persona amb la cara ampla.

La investigació tracta sobre què fa que una cara d’una persona ens resulti més fiable o menys fiable. Els autors van elaborar una investigació avaluant el nivell de confiança que transmetien diferents cares, ja siguin d’homes o dones. Aquestes investigacions es basaven en dos únics factors: el color dels ulls i la forma del rostre.

Al avaluar els resultats, van concloure que un gran nombre de enquestats eren més confiats davant una persona, ja sigui un home o una dona, que una persona d’ulls blaus.
En l’altre factor, els homes amb els rostres més arrodonits, amb la boca gran aportaven major confiança. En el cas de les dones, no va ser determinant.

Notícia original:

Noticies Relacionades:
Un médico dice que puede cambiar el color de los ojos de marrón a azul

Fotógrafo logra increíbles tomas del ojo humano

Prueban láser para cambiar el color de ojos para siempre 

Video Relacionat:


1 comentari:

  1. Em sembla molt interessant aquesta noticia perquè no ho hagués pensat mai que pel color dels ulls o per la forma del rostre, puguin donar més comfiança o menys!

    ResponElimina