diumenge, 21 d’octubre del 2012

La grip es pot transmetre abans de l’aparició dels símptomes.

Noves investigacions fetes amb fures, donen com ha resultat que la transmissió de la grip, pot ser abans de l’aparició dels símptomes.
Les persones infectades poden contagiar a altres sense saber que estan malaltes. Per això serà molt difícil controlar epidèmies. La transmissió de la grip sol ser majoritàriament després de l’aparició dels símptomes, però sempre queda una part petita que pot ser abans.
S’han realitzat estudis amb fures perquè aquests animals són sensibles als ceps vírics i tenen símptomes iguals o similars als de les persones. La transmissió va tenir lloc abans de l’aparició de la febre. També es va demostrar que els esternuts no són únics en aquest procés, ja que en la respiració normal també s’expulsen gotetes amb virus.
Tot això demostra que és més difícil del que es pensava controlar la propagació d’una grip, i que no esta clar quin és el percentatge de transmissió abans de presentar els símptomes. Segurament dependrà de com sigui el cep de la grip.



Noticia original:

Noticies relacionades:
-Que es y como se transmite.
-Síntomas y  transmisión.


Video relacionat:

2 comentaris:

  1. Crec que és molt interresant aquesta noticia, és bo saber com prevenit la grip i hi ha molta gent que encara no sap, això podria ajudar molt.

    ResponElimina
  2. Crec que és una notícia molt interessant, i que tothom hauria de saber-ho, per intentar prevenir-la, i ajudar a la gen que encara no ho sap, per poder prevenir-nos

    ResponElimina