diumenge, 14 d’abril del 2013

Pros i contres de les estatines per tractar el colesterol


Alguns científics creuen que les estatines es prenen sense moderació. Per això han extret les coses a favor i les coses en contra.

Molts pacients amb colesterol, després d'haver assegurat que les estatines es trobin entre un dels medicaments més perillosos, avui es pregunten si han de seguir amb aquest medicament o no. La causa, és que hi ha metges que segueixen receptant-lo, perquè consideren més grans els beneficis que els inconvenients. Per altra banda, asseguren que les estatines també redueixen el risc d'infart en aquells pacient que hagin patit malalties coronàries.
Avui en dia, les estatines són uns dels medicaments més venuts arreu del món ja que també redueixen danys col.laterals. Però el major contra està en que molts pacients amb colesterol alt, asseguraven sentir-se bé i tot just començar a consumir-les  van notar una notable baixada de forces. Asseguraven trobar-se més cansats que abans i en el mateix moment que deixaven de consumir-ne, recuperaven forces de immediat i es trobaven igual de bé que al principi. Això va fer que molts metges es plantegessin si les estatines eren o no el suficientment beneficioses.

La conclusió va ser que aquest medicaments són innecessaris, que els contra superen els pro. I que si realment volem prevenir les malalties cardiovasculars, no hi ha millor medicina que portar una vida correcta. No fumar, fer exercici moderat i seguir una dieta variada serien els principals factors.



Notícia original


Notícies relacionades:

Beure aigua de Vichy redueix el colesterol

Un estudi internacional qüestiona que augmentar el nivell de colesterol bo rebaixi el risc d'infart



Vídeo:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada