diumenge, 14 d’abril del 2013

Causes Biològiques al Síndorme de Down

S’ha descobert gràcies a uns científics dels Estats Units, Xina,i altres països, que el cromosoma de més heretat per les persones que pateixen Síndrome de Down té una mala influència a la memòria i  a la capacitat d’aprenentatge d’aquestes persones a causa de que tenen un nivell baix de proteïna SNX27 al cervell.

Les persones afectades pel Síndrome de Down tenen una major activitat del microARn mir-155 què es el que permet frenar les proteïnes SNX27, la falta d’aquestes sembla que produeix els problemes cognitius.

Un equip d’investigadors de Huaxi Xu i Xin Wang dels Estats Units ha implantat als ratolins la proteïna SNX27 i han pogut comprovar que la seva conducta i el funcionament cognitiu ha millorat.

La  SNX27 mantenen la superfície cel.lular als receptors de glutamato de les neurones. Les neurones necessiten aquestos receptors per poder funcionar amb normalitat, i en los síndromes de Down els nivells de SNX27 són baixos.

Els investigadors intenten solventar els problemes reajustant els nivells de SNX27 i de miR-155. Per fer-ho van introduir un virus als ratolins en proteines SNX27.

Els resultats són molt positius perquè milloren les seves funcions cognitives.

 Tot i que sigui molt positiu aquestes investigacions encara no hi ha res segur i per això hauríem de continuar esperant a els pròxims resultats per veure com evolucionen les investigacions.

Noticia original:

Noticies relacionades:
Noticia 1:
Noticia 2:

Video:
 
                       

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada