diumenge, 14 d’abril del 2013


La formula per ser un crack de les matemàtiques


Els experts en educació coincideixen a subratllar que són una assignatura bàsica per al desenvolupament intel · lectual, ja que ajuden els nens a raonar de forma lògica i ordenada ia preparar la seva ment per a la crítica i l'abstracció. En resum, els ensenya a pensar. Des d'Espanya a Singapur, Asseguren que la clau per triomfar és aprendre bé des del inicio.todos coincideixen que l'esforç i la constància són imprescindibles.

Hi ha moltes vegades que les matemàtiques s'ensenyen de forma rutinària i poc didàctica però si es Ensenya bé els nens li prestessin més atenció i no la trobessin tan rutinària.
Encara destaca "els esforços innovadors de molts docents en tots els nivells educatius", Mallavibarrena admet que "encara hi ha a les nostres aules molta pràctica docent basada en procediments mecànics i rutinaris que els estudiants apliquen, però que no sempre entenen". Segons la seva opinió, cal millorar la formació matemàtica que reben els propis professors de Primaria.reflexiona Raquel Mallavibarrena, presidenta de la Comissió d'Educació de la Reial SocietatMatemàtica Espanyola (RSME) i professora d'Àlgebra i Geometria a la Universitat Complutensede Madrid (UCM).

També influeix molt la manera d'ensenyar a resoldre els problemes de matemàtiques, perquè experts de tot el món afirmen que molts nens gaudeixen fent matemàtiques ensenyant-los a resoldre'ls amb una tècnica que es a anat perfeccionant al llarg dels anyos. El mètode es centra en resoldre problemes i en facilitar als estudiants experiències concretes i representacions visuals. No es tracta de memoritzar o realitzar càlculs sense entendre'ls. Pel que fa al paper dels pares, considera que aprendre al costat dels nens és més fructífer que intentar ensenyar. Tanmateix, si els ajuden a casa, s'haurien de centrar en la resolució de problemes i en donar sentit a l'aprenentatge.

Noticia Original:


Noticies relacionades:



Video relacionat:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada