diumenge, 14 d’abril del 2013

La NASA vol capturar i apropar un asteroide a la Terra

La NASA ha confirmat que els EUA pretén agafar un petit asteroide i apropar-lo a la Terra. Aquest pla va ser agafat per sorprès per els professionals aeroespacials.
“Estem desenvolupant una missió per identificar, capturar i tornar a col•locar un asteroide”, va explicar en un comunicat Charles Bolden, director de la NASA, on també ha anunciat el projecte pressupostari per a la NASA.
Dins aquest programa espacial la part més important continuarà sent: primer fer el primer vol de prova de la càpsula d’Orió.  També, entre els plans de la NASA està visitar un asteroide l’any 2025 i aconseguir viatjar a Mart l’any 2030.
La primera fase per atrapar l’asteroide consistirà en seleccionar-lo. Està previst que la missió per apropar-se roboticament a un asteroide i apropar-lo a una orbita de la Lluna, es durà a cap al 2019. Després de dos anys, quatre astronautes es dirigiran a aquesta roca per explorar-lo. La roca no superaria els 7 metres de diàmetre ni les 500 tones, ja que així si anés cap a la Terra no hi hauria perill algun.
L’any que ve, la NASA començarà a desenvolupar un prototip de un mecanisme per poder capturar l’asteroide en qüestió.

Noticia original

Altres noticies:
-NASA: cuando se trata de un meteoro sólo resta rezar 
-Diseñan un cohete tripulado que podría llegar a Marte en sólo 30 días 

Video Relacionat:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada