diumenge, 14 d’abril del 2013

Nou fàrmac per ha atacar el virus de la grip

L'equip internacional d'investigadors dirigit per: Stephen Withers, Masahiro Niikura i Nicole Bance ha decubert un tipus de compostos capaços d'eliminar el virus de la grip.

Aquestos compostos començaran una nova etapa per a fabricar medicaments contra la grip, però aquest nou farmac cada vegada és menys eficaç, ja que el virus de la grip muta cada constantment.

Els investigadors del compost han demostrat l'efectivitat d'aquest per a contrarrestar l'enzim neurominidasa i que aquest no ajudi al virus de la grip a propagar-se.

Aquest nou farmac és el millor que poden utilitzar els metges per a tractar la grip actualment, el compost bloqueja la neurominidasa, impedint que l'enzim disolgui l'àcid siàlic, això fa que la cèl·lula infectada pel virus de la grip no infecti a una altra cèl·lula.


Notícies relacionades:




1 comentari:

  1. Es una notícia interessant, però crec que si ja han provat bastants de fàrmacs contra la grip i tots acaben sent menys eficaces i llavors en toca fabricar un altre fàrmac, crec que per molt que aquest fàrmac sigui més fort acabaria com tots els altres, sent cada vegada menys eficaç i fent que en fabriquin un altre. Es la pega de que la grip pugui arribar-se a muntar tan.

    ResponElimina