diumenge, 14 d’abril del 2013

La calvície en la coroneta està vinculada a major risc de malaltia cardíaca


La calvície masculina està vinculada a un major risc de malaltia cardíaca coronària, però només si està en la part superior en lloc d'en la part davantera, segons una anàlisi publicat. Així, una reculada de cabell no està associat a una major probabilitat de patir la patologia.

Segons els resultats dels anàlisis fets es va demostrar que els homes que havien perdut la majoria del seu cabell eren un terç més propensos a desenvolupar malaltia de les artèries coronàries que els que no tenien cap tipus de calvície.

Més tard l'anàlisi es va limitar als homes d’entre 55-60 anys i va sorgir un patró. Els homes calbs o amb calvície àmplia tenien un 44% més de probabilitats de desenvolupar la malaltia de l'artèria coronària.

Les explicacions de les raons d’aquest estudi varien però inclouen la possibilitat que la calvície pot indicar resistència a la insulina (un precursor de la diabetis), un estat d'inflamació crònica o un augment de la sensibilitat a la testosterona, tots ells involucrats directa o indirectament en malalties cardiovasculars. Per això els investigador aconsellen la revisió dels homes amb calvície, especialment a la coroneta.




-Noticies relacionades:

-El renacimiento capilar ya es posible.

-Los científicos identifican la causa de la calvicie. 


-Vídeo:


1 comentari:

  1. És molt interessant, jo també he fet una noticia de les malalties cardiovasculars, però no sobre la calvícies, és curiós com per atzar pots tindre més risc o menys a patir aquestes tipus de malalties.

    ResponElimina