diumenge, 14 d’abril del 2013

Les malalties mentals augmenten el risc de diabetis


Les persones amb trastorns depressius tenen el doble de possibilitats de sofrir diabetis segons un estudi realitzat que s'ha comentat entre més de 1.200 especialistes.
En les persones amb esquizofrènia , la probabilitat augmenta fins a tres i quatre vegades de sofrir aquest trastorn.
El Dr. González de l'Hospital Benito Menni de St. Boí de Llobregat ha afegit que també augmenta el risc en malalties cardiovasculars com la hipercolesterolèmia la hipertensió o el sedentarisme. 
L'administració de fàrmacs antidepressius fan que el pacient tingui més ganes de menjar,el que produeix ansietat i un augment progressiu del pes descontrolat que poden probocar una alteració del metabolisme i un transtorn en el cos cosa que pot provocar la tant esmentada malaltia.
L'administració d'aquest tipus de fàrmacs pot provocar una resitència a la insulina a causa de la obesitat que es pot produir per l'efecte dels fàrmacs o l'alteració del metabolisme. Per això s'han d'eliminar els fàrmacs del pacient que l'hagin afectat en el metabolisme.
També agreuja el risc les dietes poc saludables, ja que tots aquests factors es desencadenen l'un després de l'altre i normalment el pacient no n'és consient.

Notícies relacionades:


Video 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada