Un grup d'investigadors ha permès simular el procés de creació dels òrgans a través de la selecció natural.
Ha consistit en generar imatges en 3D per mitjà de programes electrònic especialitzats i així simular el mecanisme de regulació genètica que és dona durant el procés embrionari. Tot i la dificultat del treball, permetrà entendre com actua la selecció natural a l'hora de garantir el desenvolupament a un òrgan complex o bé a l'hora de la seva desaparició per ser un poc imprescindible. A la vegada també s'ha pogut comparar la complexitat de les morfologies en quan a la forma, és a dir, veure quins són realment els més complexos.
La conclusió d'aquests científics ha estat que la sel.lecció natural està constantment editant la morfologia dels cossos però que de vegades disten de ser òptims.
Notícia original
Notícies relacionades:
-La selecció natural recupera l'herència evolutiva inactiva durant milions d'anys
-Austràlia crearà teixits nerviosos en impressores 3-D el 2016
Vídeo:
Aquesta noticia m'ha semblat molt interessant, no pel simple fet de que ara es podrà veure el per què i el com d'aquestes transformacions morfològiques, sinó pel fet de que, inconscientment, la selecció natural està escollint els "millors" òrgans per a fer de l'ésser viu, un ésser cada cop més resistent als problemes que el podrien afectar.
ResponEliminaLa notícia és interessant, i breu. Això m'agrada pel simple fet que no cal fer la gran parrafada per a explicar una cosa, en quan a estructura i forma no hi tinc res a dir. Però hauries de mirar una mica la ortografia ja que s'observen alguns errors.
ResponEliminaAls hiperenllaços mira de no ficar definicions de la vikipèdia perquè hi han atres webs fiables.
Molt bona la noticia!!! has fet una eleccio interessant amb un tema molt bo
ResponElimina