dilluns, 20 de maig del 2013

maniquí intel·ligent


A Hong Kong un equip d'investigador a creat un maniquí intel·ligent on aquest canvia de talla i mida.

El maniquí intel·ligent pot canviar de forma, per a que així sigui molt més còmode a l'hora de que el client pugui mirar-se la seva figura, i sobretot es molt més còmode a l'hora de confeccionar roba.

Només fan falta uns segons per a poder canviar les mesures, però la dificultat més important d'aquest maniquí es com posar les proporcions adequades en precisió.

La resposta a la proporció correcta de la talla de cada persona la té el professor Allan Chan, associat a un Institut de roba i tèxtils, de la Universitat Politècnica de Hong Kong. Aquest diu que quan una persona augmenta de mida es realitza un mesurament per a poder establir les corbes corresponents a la persona. Es calcula i s'estudien diferents persones. Aquesta investigació a calculat i estudiat talles de l'EEUU, Europa, Japó, i el perfil femení a Hong Kong. I a partir de les taules corresponents a les mesures s'obté la proporció correcta.

Aquest maniquí revolucionari per al món dels aparadors, es adaptable, útil en tallers i escoles de tall i confecció.

Aquest maniquí sense cap es controla per l'ordenador, només cal posar les mides indicades del client per a fer que aquest maniquí intel·ligent pugui canviar el mida exacte de les mides que es vulguin. Això pot ser molt útil a l'hora de comprar roba per internet, confeccionar roba amb la mida exacta, etc.


Noticies relacionades
1
2
3

Video

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada