La majoria de la població no consumeix
prou potassi, que és important en el metabolisme de les persones.
Un anàlisi dirigit per Maureen Storey,
president d'APRE, diu que les papates blanques contenen més potassi
per tant la persona que les consumeix rep una ingesta gran de
potassi.
1 quilocaloria consumida de patates blanques augmenta un 1,6 mil·ligrams en la ingesta de potassi en gent a partir de 19 anys, i un augment de 1,7 mil·ligrams en gent d'entre 2 i 18 anys.
1 quilocaloria consumida de patates blanques augmenta un 1,6 mil·ligrams en la ingesta de potassi en gent a partir de 19 anys, i un augment de 1,7 mil·ligrams en gent d'entre 2 i 18 anys.
Segons alguns estudis, un major conjunt
de potassi dona lloc a menys tensió arterial en gent adulta.
La gent que té dietes pobres en sodi i
riques en potassi redueixen el risc a patir derrames cerebrals i atacs
al cor perquè tindran la tensi més baixa. En resum, les patates
blanques no contenen grasses i contenen molt poc sodi, per tant són
bones per a reduir probabilitats de augment de la tensió arterial.
Notícies relacionades:
1- Reduir la tensió arterial sense medicaments
2- Proteïna que ajuda a disminuir la tensió arterial
Notícia original
Video relacionat:
Notícies relacionades:
1- Reduir la tensió arterial sense medicaments
2- Proteïna que ajuda a disminuir la tensió arterial
Notícia original
Video relacionat:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada