dimarts, 7 de maig del 2013


El te verd i el cafè semblen reduir el risc del vessament cerebral

Els resultats d'una recerca efectuada a Japó apunten el fet que el te verd i el cafè poden ajudar a reduir els riscos de sofrir un vessi cerebral, especialment quan tots dos són consumits de forma regular.

Les persones investigades  que van beure diàriament te verd o cafè van tenir un risc aproximadament d'un 20 a un 30 per cent menor de sofrir un tipus de vessament cerebral, en comparació d'els qui  no van consumir aquestes begudes.

L'equip del Dr. Yoshihiro Kokubo, del Centre Nacional Cerebral i Cardiovascular de Japó va trobar que com més te verd o cafè bevia la gent, menor era el seu risc de sofrir un vessament cerebral.

Els participants en l'estudi tenien entre 45 i 74 anys d'edat, hi havia pràcticament la mateixa quantitat d'homes que de dones, i cap dels dos sexes  patien de càncer ni de malalties cardiovasculars.
 L’ equip també van ajustar els seus resultats per tenir en compte l'edat, el sexe i factors de l'estil de vida com l'hàbit de fumar, el consum d'alcohol, el pes, la dieta i la pràctica d'exercicis físics.

 El cafè com que conté àcid clorogènic , és capaç de reduir  el risc de sofrir un vessi cerebral mitjançant la disminució de les possibilitats de desenvolupar diabetis tipus 2.
Per descomptat, com ocorre amb qualsevol producte, un consum excessiu de cafè o te és perjudicial per a la salut.

Apart, hi ha persones amb al•lèrgies o altres problemes de salut a els qui poden no asseure'ls bé aquestes begudes.


-Notícia original: 

-Notícies relacionades:

- Pot ser una vessi cerebral.

- Risc de vessament cerebral.

-Vídeo: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada