dimarts, 7 de maig del 2013


El poder de la ment ens ajuda a millorar en les nostres vides.

Mikah de Waart, especialista en motivació  diu que tenir una actitud positiva és la base per aconseguir una vida feliç ,ell ens ensenya com buscar oportunitats per millorar a través de la nostra ment, i que ens ajudar a solucionar tots els problemes i preocupacions que cadascun de nosaltres tenim.El treball, la família, la situació econòmica o l'estat sentimental són temes que ens afecten diàriament i, de vegades, ens impedeixen sentir-nos bé amb nosaltres mateixos.

Per solucionar-ho, Mikah de Waart ensenya les eines necessàries per a tenir clar els nostres objectius i sentir-nos motivats en la nostra vida.

El poder de la ment és una bona eina que si se sap manejar ens ajuda a superar els mals moments. Moltes vegades no sabem quin camí és millor prendre per superar dificultats i com superar els fracassos i les frustracions etc.

Milers de persones a Espanya han aconseguit canviar la manera de pensar i han aconseguit superar els seus problemes. Casos reals com a persones en atur que han trobat treball, matrimonis on els dos dubtaven i l'única raó de seguir eren els nens, han tornat a trobar-se, o persones amb dolors físics que han acabat desapareixent són alguns dels exemples on Mikah de Waart ha aconseguit solucionar.




En conclusió “Canviar l'enfocament dels nostres pensaments  i fixar-nos objectius personals ens ajuda a superar dificultats per millorar el nostre futur”


-Noticia original
-Notícies relacionades:
-Als orígens de la ment humana

-La teoria de la ment i la Síndrome d'Asperger


-Vídeo:


2 comentaris:

  1. Una noticia molt interessant, potser es basa més en filosofia que en un altra cosa, però dit això, l'únic que faria falta és que a filosofia a més d'estudiar coses que no tenen sentit, ens ensenyessin com tenir un actitud més positiva davant els nostres problemes, ja que seguríssim que les coses ens anirien millor i perquè segur que molts ho necessiten.

    ResponElimina
  2. Aquesta notícia m'ha cridat l'atenció, ja que no es potser de les més científiques, però crec que esta molt ben buscada, suposo que al ser diferent fa que t'hi fixes més. A l'hora del tema crec que és molt cert, moltes vegades per l'actitud psicològica que tenim ens van millor o pitjor les coses. Jo ho he comprovat.

    ResponElimina