divendres, 22 de març del 2013

Natasha Harris mor per beure en excés Coca-Cola

Un estudi forense va determinar que Natasha Harris de Nova Zelanda va morir el febrer de 2010, quan només tenia 30 anys,  pel seu consum additiu de 9 litres diaris de Coca-Cola durant uns quants anys.
El jutge d’instrucció David Crerar va apuntar que l’abús d’aquest refresc li va causar una arítmia. També va afirmar que el consum diària de  litres de Coca-Cola equival a 970 mil.ligrams de cafeïna i més d’un kilogram de sucre però també va dir que la empresa no es pot fer responsable de la salut dels seus consumidors.
 Es va enviar una copia de les conclusions fetes per  Crerar al Ministre de Salut de Nova Zelanda en les que es recomana que s’incloguin unes advertències als envasos dels refrescs amb gas per a que la gent prengui consciència de les grans quantitats de sucre i cafeïna, i que es revisin els nivells legals de quantitat d’aquestes substàncies.
A l’examen forense es va determinar que Harris tenia el fetge més gran del normal amb diversos depòsits de grassa, suposadament pel sucre com va apuntar el canal TVNZ.  A demés, tenia nivells baixos de potassi a la sang i se li van extreure algunes dents per l’excés de consum de Coca-Cola i a més va provocar que un dels seus fills naixés sense esmalt de dents.

Noticies relacionades:

- Primera:

- Segona:

Noticia original:


Vídeo:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada