diumenge, 17 de març del 2013

L’estrès de les tomates ecològiques els fa mes rics en Vitamina C i fenols.



Científics han provat de sometrer a plantes a un estrès oxidatiu pera que acumulen substancies com a mecanisme de defensa. Aquests científics de la Universitat Federal de Cearà (Brasil) han arribat a la conclusió de que els cultius amb una tècnica ecològica a la que sofreixen molt estrès acumulen sucres, fenols i vitamines C amb mes quantitat.
Els científics han utilitzat pera fer la comparativa tomates orgàniques i tomates  convencionals amb la conclusió que els orgànics sofreixen mes estrès lligat al la falta de hidrogen en el terra, de medida son mes petits pero amb una concentració molt mes alta.
També, científics diuen que una millor qualitat del producte no vol dir una millor salut pera el consumidor ja que no s’ha experimentat donant a una població un fruit i a una altra població un altre.





NOTICIES RELACIONADES:

·        Los tomates 'ecológicos' tienenmás antioxidantes que los de cultivo tradicional 

·        El tomateecológico, un aliado contra el cáncer 



VIDEO:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada