Científics
han provat de sometrer a plantes a un estrès oxidatiu pera que acumulen substancies
com a mecanisme de defensa. Aquests científics de la Universitat Federal
de Cearà (Brasil) han arribat a la conclusió de que els cultius amb una tècnica ecològica a la que sofreixen molt estrès acumulen sucres,
fenols i vitamines C amb mes quantitat.
Els
científics han utilitzat pera fer la comparativa tomates orgàniques i tomates convencionals amb la conclusió que els orgànics sofreixen mes estrès lligat al
la falta de hidrogen en el terra, de medida son mes petits pero amb una
concentració molt mes alta.
També,
científics diuen que una millor qualitat del producte no vol dir una millor salut
pera el consumidor ja que no s’ha experimentat donant a una població un fruit i
a una altra població un altre.
NOTICIES RELACIONADES:
·
Los tomates 'ecológicos' tienenmás antioxidantes que los de cultivo tradicional
· El tomateecológico, un aliado contra el cáncer
VIDEO:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada