diumenge, 30 de setembre del 2012

Aprendre a menjar entre fogons

Per davant del càncer,les malalties cardiovasculars constitueixen la primera causa de mort al món.Les dades segueixen sent molt altes i continuaran creixent. l'Enquesta Nacional de Salut últim a estat aquest: el 19% dels nens espanyols té sobrepès, el 9% pateix obesitat i entre el 18% i el 22% dels nens i nenes són sedentaris.
Amb aquest resultat, la Fundació Espanyola del Cor (FEC), apollat per la Societat Espanyola de Cardiologia (SEC), han posat en marxa un taller de cuina saludable per a nens amb la finalitat d'establir i fomentar bons hàbits des de la infancia perquè s’hi acustumin abans.
El lloc escollit ha estat la Plaça d'Espanya de Madrid, on s'hi han presentat  alguns dels millors xefs del panorama nacional (els "Running xef" i altres restauradors).
Ells han estat els encarregats d'explicar als joves que el menjar pot ser alhora rica, saborosa i saludable,per exemple, una pizza vegetal, segons ens recomana Castellà. "Cal allunyar els nens dels sabors típics i ensenyar pautes de menjar que poden ser molt més beneficioses per a ells,és adir d’una manera més sana.
És molt important substituir els greixos per altres aliments,com verdures,fruites etc..(segons anuncien els xefs).

Noticia original:

Noticies relacionades:
-Més informació per a que aprenguin a cuinar els nens.
-Aprendre a menjar sa.

Video:


1 comentari:

  1. Em sembla una idea genial, ja que actualment hi han molts problemes de salut en quan a la alimentació sobretot de nens i adolescents.
    Personalment, crec que s'haurien de fer més programes educatius com aquest a les escoles per a prevenir futurs trastorns alimentaris, els quals poden acabar en la mort com passa arreu del món, sobretot a països subdesenvolupats.
    Un altre punt important crec que és motivar als nens a menjar aliments saludables d'una manera més decorativa i divertida.
    Andrea Ariño

    ResponElimina